Nadějný obrat nakonec nevyšel

P1840178Dohrávané utkání druhého kola II. ligy mezi Velkým Meziříčím a brněnskou Technikou by rozhodně nevyhrálo soutěž krásy. Domácím svazovala ruce potřeba bodovat, Technika se naopak ukázala jako nejslabší soupeř, co v této sezóně do Velkého Meziříčí přijel.


Vyrovnaný duel tak v závěru rozhodl nejzkušenější hráč Techniky Karel Benýšek, který dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny zkušeně nafilmoval pád před domácí brankou. Hlavní rozhodčí Čuňočka, který zahlédl pouze pád hostujícího hráče poslal domácí do již osmého oslabení, v němž Technika rozhodla.

HHK Velké Meziříčí - Technika Hockey Brno 4:5 (0:1, 4:2, 0:2). Branky a nahrávky: 24.Doležal (Strnad, Ambrož), 31. Kotrba (Handl), 39. Slabý (Doležal, Strnad), 40. Juda M. (Strnad, Doležal) – 14. Kališ (Dufek, Pigl M.), 25. Dufek (Pospíšil), 27. Bartes (Kaukič, Vašíček), 53. Fajmon (Dufek, Pigl T.), 60. Kaukič (Benýšek, Vašíček). Vyloučení 8:5, využití 3:3, v oslabení 0:0, střely na branku 23:35, diváci 323, rozhodčí: Čuňočka - Kučera, Štěrba.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Slabý, Trnka, Vlašín P., Orsech, Ambrož, Kochánek - Juda M., Střecha F., Kotrba, Strnad, Burian V., Doležal, Šantora, Křenek, Handl, Dolníček, Vedral.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.