Tak tohle se nepovedlo

P1840178Utkání 18. kola II. ligy v Šumperku nám vůbec nevyšlo! V úvodu jsme šli rychle do vedení, vzápětí ale začala úřadovat šumperská první formace, která měla prsty v devíti brankách svého týmu! Nejvíce se činily prvoligové posily Šumperka Tomáš Drtil a Richard Nemec - oba zapsali hattrick.


Na nepodařené utkání v Šumperku musíme rychle zapomenout a dobře se připravit na následující týden. Ve středu nás čeká derby se Žďárem nad Sázavou, v pátek předehrávka 25. kola s Kopřivnicí a v sobotu utkání s Valašským Meziříčím. Všechny tyto zápasy odehrajeme na našem zimním stadionu.

Draci Šumperk – HHK Velké Meziříčí 11:3 (4:3, 3:0, 4:0). Branky a nahrávky: 2. Drtil (Vachutka, Jaroš), 7. Danielčák (Minařík), 8. Drtil (Jaroš, Nemec), 14. Drtil (Nemec), 34. Nemec (Dudycha), 36. Skopal (Nilsson), 38. Nemec (Jaroš, Drtil), 43. Dudycha (Nemec, Vachutka), 49. Nemec (Drtil, Dudycha), 51. Nilsson (P. Kubíček, Skopal), 58. Jaroš (Drtil, P. Kubíček) - 1. Doležal (Juda M., Slabý), 16. Strnad (Doležal, Juda M.), 20. Vedral (Švejda). Vyloučení 1:5, využití 4:0, v oslabení 0:0, diváci 899, Rozhodčí: Held - Bubela, Bezděk.

HHK: Juda J. (od 41. minuty Juda P.) - Ambrož, Slabý, Trnka, Kochánek, Vlašín P., Lašák, Svoboda, Orsech - Juráň, Křenek, Dolníček - Doležal, Juda M., Strnad - Švejda, Burian V., Vedral - Kotrba, Šantora, Kuba.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.