Pátek nevyšel, zato sobota se povedla

P1840166Hokejisté HHK Velké Meziříčí měli nabitý víkend. V pátek večer přijela Kopřivnice a v sobotu i navzdor kalamitě dorazilo Valašské Meziříčí.


HHK Velké Meziříčí - HC ISMM Kopřivnice 2:6 (0:2, 1:2, 1:2). Branky a nahrávky: 36. Doležal (Juda M., Strnad), 54. Handl T. (Doležal, Juda M.) – 2. Brodek, 7. Pargáč (Pindel, Suchý), 34. Pargáč (Velecký, Raška), 39. Pindel (Brodek), 46. Brodek (Hlaváč, Zeman), 57. Urban (Sluštík, Suchý). Vyloučení 3:6, využití 0:1, v oslabení 0:1, střely na branku 26:28, diváci 264, rozhodčí: Held – Viskot, Augusta.

HHK: Cinka (Juda J.) - Slabý, Dolníček, Ambrož, Lašák, Trnka, Kochánek, Orsech - Strnad, Juda M., Doležal - Juráň, Křenek, Handl - Vedral, Burian V., Kotrba - Broža, Šantora, Kuba

Předehrávku vánočního kola s Kopřivnicí jsme nezvládli. Zkušený soupeř šel v první třetině po našich chybách rychle do vedení, a to si udržel až do závěrečné sirény. Za Velké Meziříčí snižovali Jiří Doležal a Tobiáš Handl.

HHK Velké Meziříčí - HC Bobři Valašské Meziříčí 4:3pp (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0). Branky a nahrávky: 12. Brož (Juda M.), 19. Slabý (Juda M., Trnka), 36. Juda M. (Brož, Slabý), 65. Juda M. (Brož, Slabý) – 6. Stodůlka (Vavřík, Velikovský), 7. Finsterle (Vávra), 59. Vavřík (Baroš, Lukačka). Vyloučení 3:1, využití 0:0, v oslabení 0:0, střely na branku 29:30, diváci 273, rozhodčí: Blaha - Tichý, Štěrba.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Slabý, Trnka, Ambrož, Chvátal, Kochánek, Dolníček, Orsech, Lašák - Brož, Juda M., Doležal - Juráň, Křenek, Handl - Vedral, Burian V., Kotrba - Horký, Šantora, Kuba

Do utkání s Valašským Meziříčím jsme stejně jako s Kopřivnicí nevstoupili dobře, když se soupeř poměrně jednoduše v 7. minutě dostal do dvoubrankového vedení. Velkomeziříčští ale dokázali zareagovat, a ještě do první přestávky bylo srovnáno.

Trenérům v dnešním utkání chyběl zraněný útočník Milan Strnad. Tým naopak doplnili obránce Marek Chvátal a útočníci Vítězslav Brož a Adam Horký. A byl to právě Brož, který plnohodnotně zastoupil Milana Strnada v první útočné formaci, kde navázal na dlouholetou spolupráci s Miroslavem Judou z Dukly Jihlava.

Snížení na 1:2 zařídil Vítězslav Brož, kterého ihned po vyhraném vhazování našel před brankou Miroslav Juda. V 19. minutě bylo vyrovnáno na 2:2, když při hře ve čtyřech dorazil střelu Míry Judy Petr Slabý. Ve 36. minutě si Brož a Juda opět zopakovali spolupráci z jihlavské Dukly a otočili skóre ve prospěch VelMezu, tentokrát skóroval Míra Juda. Minutu a půl před koncem třetí třetiny dokázalo Valašské Meziříčí vyrovnat a poslat zápas do prodloužení. 7 vteřin před koncem rozhodl a vítězství Velkého Meziříčí svojí druhou brankou v utkání Miroslav Juda po přihrávce Vítězslava Brože.

Velkomeziříčští tak v přímém souboji týmů ze spodních pater tabulky vybojovali cenné dva body. Ve středu 6. 12. hrajeme opět na domácím stadionu, tentokrát do Velkého Meziříčí přijede Havlíčkův Brod.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.