Zimní čtyřboj ve Žďáře

křižanovVe středu 8. listopadu 2023 se ve Žďáře nad Sázavou uskutečnilo okresní kolo zimního čtyřboje. Cílem této soutěže je prověřit všestrannost žáků sportovních oddílů ve čtyřech různých disciplínách: šplh, člunkový běh 4x10 m, skok daleký z místa a hod medicinbalem.

Z Křižanova se do Žďáru vypravilo 10 dětí z atletického oddílu TJ Efekt Křižanov. V početné konkurenci více než 200 soutěžících si vedli velmi dobře. Nejlepšího umístění dosáhl Tomáš Štěpánek, který skončil na 4. místě. Gabriela Vítková, Adéla Kotíková a Vladimír Zástěra vybojovali 6. místo a Vojta Vávra obsadil 7. místo. Nejlepší žáci z okresního kola postoupili do krajského kola této soutěže, které se konalo 25. listopadu v Havlíčkově Brodě. Z našich dětí se tentokrát nejlépe vedlo nejzkušenějšímu závodníkovi Vojtovi Vávrovi, který skončil jen několik bodů od medaile na krásném 4. místě. Při své první účasti v krajském kole si vedli statečně i Tomáš Štěpánek na 10. místě a Gabriela Vítková na 11. místě. Všem soutěžícím dětem gratulujeme a přejeme hodně úspěchů do dalších soutěží.

Za TJ Efekt Křižanov Blanka Vytlačilová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.