V přípravě prohra o gól

P1850515FC Velké Meziříčí – FC Hlinsko 1:2 (0:2). Branky: 66. Císař - 7. Jeřábek, 27. Křivka


FCVM: Hamza (46. Lancman) - Votava, Žalud, Hron, Malata Mar., - Jonáš, Halcin, Karmazín, Havlík (73. Dolejš), Chodák (46. Císař) - Malata Mir. (80. Winterling).

K druhému přípravnému utkání si fotbalisté Velkého Meziříčí pozvali účastníka Divize C tým FC Hlinsko. Poprvé se představila slovenská posila Jozef Halcin, po zdravotních problémech se vrátil Petr Dolejš a do zápasu zasáhl i Vít Winterling z B týmu.

Hodnocení trenéra Milana Volfa: Chtěli jsme být více aktivní oproti zápasu s Rosicemi, ale běžecky jsme působili unaveněji. Hráči Hlinska byli živější a nedávali nám prostor na nějakou kombinaci, a tak v prvním poločase, navíc proti silnému větru, jsme se vůbec nedostávali do hry a inkasovali dvě jednoduché branky. První, když jsme řešili odkop přes střed hřiště místo po straně a poslali jsme tak soupeře do šance, kterou proměnil, druhou, když jsme si nepohlídali prostor při rohovém kopu. Těší nás ovšem, že se hráči snažili přenést do zápasu kombinace, které trénujeme. Druhý poločas jsme předvedli několik rychlých akcí, zvláště po levé straně a snížili po pěkném úniku. I když jsme si jednu velkou šanci na vyrovnání ještě připravili, bohužel jsme ji neproměnili. Ceníme si, že se únavu snažili kluci překonat, ale v závěru jsme již neměli síly na vstřelení branky.

Další přípravné utkání je naplánováno opět na sobotu na 10 hodinu dopolední a opět na umělce. Tentokrát přijede účastník jihomoravského krajského přeboru SK Moravská Slavia Brno.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.