Rozjetý Velmez favorita nezaskočil

P1840185Velkomeziříčští hokejisté po třech vítězných zápasech našli přemožitele. Na ledě týmu s aktuálně nejlepší formou ve II. lize korigovali stav až za rozhodnutého stavu a z Vyškova odjíždí s porážkou 3:7. Branky Velkého Meziříčí vstřelili Max Kotrba (z trestného střílení), Miroslav Juda a Jan Ludvík, který naskočil k prvnímu utkání za VelMez v této sezóně.


Vyškov vstoupil do utkání lépe a už ve 4. minutě šel dorážkou Janečka do vedení. V průběhu první třetiny měl Vyškov převahu, Vejmelka byl ale pozorný. Ve 14. minutě meziříčského brankáře zachránila tyč. Těsně před první sirénou domácí odskočili do dvoubrankového vedení, opět z dorážky se trefil Popelka.

Druhá část byla v režii domácích, dva rychlé góly v úvodu, pátý v polovině zápasu a další dva ve 35. minutě a rázem na ukazateli svítilo skóre 7:0! Po šesté brance navíc došlo na střídání meziříčských brankářů, Lukáše Vejmelku nahradil Petr Juda. Toho však hned po sedmi vteřinách přivítal brankou Lekeš. Ve 36. minutě ujížděl domácímu obránci Max Kotrba a byl zahákován. Nařízené trestné střílení sám faulovaný hráč s jistotou proměnil - 7:1.

Ve 45. minutě vystihl Jan Ludvík rozehrávku Vyškova a v následném přečíslení pěkně našel Miroslava Judu - 7:2. Domácí v závěru trochu polevili, přesto musel být Petr Juda stále ve střehu. V 59. minutě se za brankou Vyškova uvolnil Mira Juda a předložil puk před branku, kde byl připravený Jan Ludvík - 7:3.

K dalšímu utkání nastoupíme v sobotu 17. února od 17:30, kdy do Velkého Meziříčí přijede Slezan Opava.

Hokej Vyškov – HHK Velké Meziříčí 7:3 (2:0, 5:1, 0:2). Branky a nahrávky: 4. Janeček (Mikulík, Lekeš), 20. Popelka (Komínek, Dluhoš), 23. Sebera (Krejčiřík, Dluhoš), 24. Komínek (Lehečka, Popelka), 30. Holemý (Lekeš, Studený), 35. Studený (Lehečka, Lekeš), 35. Lekeš (Krejčiřík) – 36. Kotrba (TS), 45. Juda M. (Ludvík, Peš), 59. Ludvík (Juda M., Peš). Vyloučení 2:3, využití 0:0, v oslabení 0:0, diváci 125, rozhodčí: Maťašovský - Bubela, Bezděk.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.