Atleti uspěli na halovém Mistrovství ČR

atletika ženyO víkendu 17. až 18. února se v ostravské hale konalo Mistrovství České republiky mužů a žen. Z Vysočiny se svými výkony nominovalo osm atletů, z toho tři z Velkého Meziříčí.


Nejlepším umístěním vysočinských atletů je čtvrté místo jihlavského Eduarda Kubelíka v běhu na 200 m. Další výkony v rámci finálových umístění již patří našim atletům. Dorostenec Adam Červinka si v běhu na 3 000 m časem 8:27,89 doběhl pro páté místo. Stejného umístění dosáhla juniorka Sára Pavlidu ve skoku dalekém. Potřebovala k tomu nový osobák, který má teď hodnotu 5,80 m. Tomáš Neufuss ve skoku vysokém vyrovnal své absolutní maximum 206 cm a obsadil šesté místo.

Naši atleti se tak stali nejúspěšnějším oddílem z Kraje Vysočina.

Následující víkend proběhne rovněž v ostravské hale Mistrovství ČR juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek. Přihlášeni jsou 4 naši atleti – Adam Červinka 1 500 a 3 000 m, Sára Pavlidu 60 m a dálka, Patrik Absolon trojskok a Oliver Harvey 800 m.

-avm-

omáš Neufuss_002

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.