Fotbalisté doma remizovali s Uherským Brodem

fotbalFC Velké Meziříčí - Uherský Brod 1 - 1 ( 1 – 0 )

Hlavní rozhodčí: Slabý Jiří
AR-1 + AR 2: Mikyska Jan + Silný Zdeněk
Delegát: Sedláček Petr
Diváků: 410
ŽK: David Richar
Góly: 43. Simr - 83.Hruboš
Sestava domácí: Pokorný T – Kriegsman, Mucha, Komínek, Pokorný P – Dolejš, Mezlík (54. Berka), Smejkal, Šuta, Bouček – Simr na lavičce, Dufek, Krčál, Kruba, trenér Smejkal
Sestava hosté: Dostál – David, Chwasczz, David, Blanař, - Ťok, Mančík (68. Sedláček), Kudela, Vraga – Hruboš (90 Josefík), Jaroněk (68. Hradil) na lavičce Nevařil, Horáček trenér Onda

Naši hráči sehráli první utkání před domácími diváky až tuto neděli v tradičním čase 10.15 hod na perfektně připraveném hřišti před krásnou diváckou kulisou za velmi pěkného počasí.

Od začátku utkání měli naši hráči mírnou převahu a vytvořili si mírný tlak. Ve 3.minutě utkání předvedli pěknou kombinaci Dolejš s Mezlíkem a prvně jmenovaný poslal centr do vápna hostí, kde se k míči dostal Bouček, ale jeho sražená střela letěla těsně vedle branky. Ve 4 minutě po rohovém kopu Dolejše hlavičkoval Simr těsně vedle branky Dostála. V 10 minutě centr Smejkala sklepl Simr na nabíhajícího Dolejše a toho ve velké šanci vychytal opět Dostál. V 11 minutě si se střelou Hruboše poradil domácí brankář Pokorný. Ve 14 minutě se prosadil ve vápně Šuta, byl faulován a rozhodčí Slabý nařídil pokutový kop. Penaltu šel kopat sám faulovaný hráč Šuta, ale brankář hostí ho vychytal. V 18 minutě předvedl pěkný zákrok domácí brankář, kdy gólovou hlavičku Davida pěkným zákrokem zneškodnil. 28 minuta krásný centr Boučka Simr hlavou opět těsně vedle branky. Ve 36 minutě měli menší šanci hosté, ale Pokorný byl opět pozorný. Ve 43 minutě poslal Smejkal do šance nabíhajícího Dolejš, ten poslal nacvičený centr do vápna na Simra a ten se tentokrát hlavou nemýlil a bylo 1:0. Poločas jsme dohráli v naprosté pohodě, jen škoda, že jsme nedali více gólů.

Hned v úvodu druhého poločasu ve 46 minutě pěkně vyrazil ostrou střelu hostí brankář Pokorný. V 61 minutě měli brejk z levé strany hosté z Brodu, ale se slabou střelou si opět Pokorný poradil. V 67 minutě jsme docílili druhý gól, ale pro ofsajdové postavení Dolejše nebyl uznán. Konec poločasu byl už ve znamení zlepšené hry hostí a hodně nepřesností z naší strany. Bohužel toho hosté využili, kdy došlo v 83 minutě ke srážce dvou našich obránců a Hruboš prostřelil vše co mu stálo v cestě 1-1. Zápas bohužel pro nás skončil pouze remízou.

Nejlepší hráči: Bouček, Dolejš-Dostál

Jaroslav Mynář

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.