Meziříčtí fotbalisté vyhráli nad Valašským Meziříčím

fotbal copyTJ Valašské Meziříčí – FC Velké Meziříčí 0:1 (0:1)

Do souboje vstoupili aktivněji hosté, ve 3. min Eda Smejkal poslal centr před bránu, domácí míč odvrátili na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, našel hlavičku Pavla Simra, který bránu minul. V 7. min zahrávali přímý kop od postranní čáry domácí, centr Fojtíka obrana hostí poslala do bezpečí. V 9. min našel Michal Bouček ve vápně Radima Šutu, jeho hlavička skončila v náruči Pobořila. V 10. min dlouhý aut Dekleva našel na malém vápně Kociána, který bránu hlavou těsně minul. V 11. min pronikl po křídle Petr Dolejš, jeho centr odvrátila obrana na rohový kop, ten rozehrál Petr Dolejš, hlavičku Pavla Simra k tyči Pobořil zachytil. V 16. min odcentroval Michal Bouček, ve vápně našel Pavla Simra, který míč přiklepl na Edu Smejkala, jeho střela šla těsně nad bránu. V 19. min našel Pavel Simr volného Edu Smejkala, který střelou na zadní tyč překonal domácího golmana 0:1. Ve 22. min našel Petr Dolejš z rohového kopu hlavu Davida Komínka, s jeho zakončením si Pobořil poradil. Mez 25. a 28. min domácí hráči zahrávali postupně 3 dlouhé auty a 3 rohové kopy, se všemi standardkami si obrana hostů v čele s Rosťou Krubou poradila. Ve 30. min nacentroval míč do vápna Robin Demeter, na míč si naskočil Pavel Simr, ale trefil jen břevno domácí brány, míč se odrazil k Radimovi Šutovi, jeho střela šla do tyče. Ve 32. min hledal Radim Šuta na malém vápně Pavla Simra, domácí golman míč zachytil. Ve 42. min se dostal k nebezpečnému zakončení Dekleva, Rosťa Kruba jeho střelu vyrazil. Ve 44. min hlavičkoval po centru od Miloše Kriegsmanna těsně nad bránu Pavel Simr. Ve 45. min našel Pavel Simr ve vápně volného Radima Šutu, ten ale Pobořila nepřekonal, k míči se dostal Petr Dolejš, míč poslal na malé vápno na Pavla Simra, ten však domácího golmana neprostřelil.

Druhý poločas mnoho pohledného nepřinesl. Ve 48. min zůstal po střetu s domácím hráčem ležet Rosťa Kruba, po krátkém ošetření se vrátil do brány. V 50. min šel sám na hostujícího golmana Žilinský, jeho zakončení však spíš připomínalo malou domů. V 54. min se dostal k zakončení Robin Demeter, bránu však netrefil. V 65. min se domácí dostali k autovým vhazováním, které Dekleva poslal dvakrát před bránu hostů, ale k ohrožení brány se domácí nedostali. V 77. min se po rohu Petra Dolejše dostal k zakončení David Komínek, bránu však netrefil. V 79. min se po rohu Robina Demetera dostal k zakončení hlavou Pavel Simr, bránu přestřelil. V 87. min zahrávali domácí přímý volný kop, centr odhlavičkoval Miloš Kriegsmann.

Vyjádření trenéra Smejkala: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Domácí hrozili ze standardních situaci, které jsme dokázali pohlídat. Druhý poločas už neměl s fotbalem moc společného. Naši hráči se víc než hře věnovali diskuzím ze spoluhráči, protihráči a rozhodčími a tak jsme nakonec jen díky domácí nemohoucnosti utkání dovedli do vítězného konce.

Střelci 19. Smejkal

Rozhodčí: Popelák, Kneisl, Polák

TJ VM – Pobořil, Kundrát (73. Vozák), Matyáš, Kocián, Žilinský, Pop (55. Furmánek), Fojtík, Bartozel, Vrána, Palo (54. Kadla), Dekleva, na lavičce Michut, Straka, Michálek a Sovák, trenér Bedrich.

FC VM – Kruba – Bouček, Komínek, Mucha, Kriegsmann – Dolejš, Šuta, Pokorný (69. Berka), Smejkal, Demeter (89. Dufek) – Simr, na lavičce Smejkal L., trenér Smejkal.

Diváci: 106
ŽK: Furmánek - Simr
ČK:
Nejlepší hráči – Komínek, Smejkal, Dekleva

Sestřih utkání:

Jaroslav Mynář

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.