Starším žákům házené se v Žákovské lize dařilo

IMG 20190427_172105V sobotu 27. dubna odehráli starší žáci házené předposlední kolo Žákovské ligy. Vítěz soutěže si zajistí titul Mistra ČR v této kategorii.
Tentokrát jsme zavítali na sever Moravy do Frýdku Místku. Hrací doba byla 2x18 minut.

Na turnaji se nám velmi dařilo. Dokázali jsme zvítězit ve třech utkáních a do tabulky Žákovské ligy jsme si připsali krásných 6 bodů. Náš tým předvedl kolektivní a bojovný výkon. Základem úspěchu byla velmi dobrá obrana. Na turnaji jsme nestačili v posledním utkání pouze na domácí tým, kdy nám nevyšel úvod utkání. V tomto zápase jsme tedy alespoň vyzkoušeli zařazení hráčů na posty kde běžně nehrají, všichni si zahráli stejný počet minut a utkání jsme si tak i přes prohru užili. Celkově turnaj hodnotíme pozitivně. Házenou jsme se bavili, všichni si dostatečně zahráli a získali tak cenné zkušenosti do dalších let. Tým střelecky táhl Kuba Strýček, skvěle hráli na obraně Pavel Kotouček a Kuba Mach, velmi dobře se zapojili i dva věkem ještě mladší žáci Ben Rosa a Petr Zezula.

Utkání:
Velké Meziříčí - Sokol Vršovice 23:15
Velké Meziříčí - TJ Sokol Centrum Haná 19:16
Velké Meziříčí - Polanka 19:17
Velké Meziříčí - Pepino SKP Frýdek Místek 12:25

Hráli:
Lukáš Deraha, Radim Kocourek, Tomáš Rosa, Benjamin Rosa, Filip Čížek, Petr Zezula, Pavel Kotouček, Jakub Mach, David Slabý, Adam Požár, Jakub Strýček, Radovan Škoda.

Trenér: David Stoklasa
Vedoucí družstva: David Strýček

Do svých řad rádi přijmeme další kluky se zájmem o kolektivní sport ročníku 2005 a mladší.

Tabulka: http://muzi.chf.cz/view_tables.aspx?cmpid=1200&cmppartid=3128&roundindex=1

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.