• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • V páteční předehrávce 24. kola se fotbalistům FCVM moc nedařilo a díky neproměněným šancím podlehli na domácí půdě Otrokovicím

V páteční předehrávce 24. kola se fotbalistům FCVM moc nedařilo a díky neproměněným šancím podlehli na domácí půdě Otrokovicím

vm -_otrokoviceFC Velké Meziříčí – FC Viktoria Otrokovice 2:3 (1:2)

Střelci 11. Dolejš, 53. Mucha (pk) – 14. Kiška, 39. Hladík, 83. Bahounek

Rozhodčí: Ogrodník, Drozdy, Slabý

FC VM – Pokorný T. – Berka, Komínek, Mucha, Kriegsmann – Dolejš, Crkal (74. Krčál), Šuta, Smejkal (46. Puža), Demeter – Simr, na lavičce Kruba, Chalupa, Šimáček, Zedník, Dufek, trenér Smejkal.

FC Otrokovice – Semanko – Malý, Fiala, Markovič, Koňařík (67. Kutáč), Jasenský (27. Smékal), Bahounek, Hladík, Kiška, Buchlovský (74. Telnar), Mlýnek, na lavičce Červenka J., Vašulka, Červenka P., Přikryl, trenér Ondrůšek

Diváci: 282
ŽK: Koňařík
ČK:
Nejlepší hráči – Kiška, Dolejš, Demeter

Ve 2. min pronikl po křídle Robin Demeter, ve vápně našel Radima Šutu, tomu se střela nevydařila. Ve 3. min centr Kišky do vápna odhlavičkoval Lukáš Berka před Hladíkem do bezpečí. Ve 4. min našel Petr Dolejš ve vápně Robina Demetera, ten místo střely vrátil míč zpět na Petra, který byl v ofsajdovém postavení. V 7. min průnik Hladíka zastavil David Komínek. V 8. min Bahounek našel na penaltě Slabého, jeho střela šla nad domácí bránu. V 9. min rozehrál Petr Dolejš přímý kop z 22- ti metrů, Lukáš brka na centr nedosáhl. V 11. min našel Robin Demeter před bránou Petra Dolejše a ten míč poklidil do hostující brány 1:0. Ve 13. min našel Eda Smejkal nabíhajícího Robina Demetera, ten z úhlu Semanka neprostřelil. Ve 14. min vystřelil z hranice vápna Hladík, Tomáš Pokorný jeho střelu k tyči vyrazil k volnému Kiškovi, který neměl problém míč dostat do domácí brány 1:1.

V 16. min pronikl po křídle Radim Šuta, ve vápně hledal Robina Demetera, obrana míč odkopla na rohový kop. Ve 21. min další rohový kop rozehrál Petr Dolejš, centr obrana hostí odkopla k Robinovi Demeterovi, jeho centr našel Patrik Muchu, který hlavičkoval nad bránu hostů. Ve 23. min vystřelil Petr Dolejš, tečovanou střelu vytlačil Semanko na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, nikoho ze spoluhráčů nenašel. Ve 24. min roh Robina Demetera našel Patrika Muchu, jeho hlavičku Semanko zachytil. Ve 25. min našel Petr Dolejš ve vápně Pavla Simra, ten posunul na Vaška Crkala, který bránu těsně minul. Ve 29. min byl ve vápně faulován Robin Demeter, míč si na hranici pak postavil David Komínek, jeho střelu Semanko vyrazil. Ve 31. min kopali hosté přímý kop za hranicí vápna, Hladík trefil jen domácí zeď. Ve 34. min přímý kop Bahounka našel ve vápně Malého, ten bránu minul. Ve 36. min se dostal k zakončení Hladík, trefil tyč domácí brány. Ve 38. min našel Kiška před bránou Bahounka, bránu však netrefil. Ve 39. min poslal Kiška do vápna Hladíka, který prostřelil Tomáše Pokorného 1:2. Ve 43. min roh Petra Dolejše našel Robina Demetera, jeho tečovanou střelu zachytil Semanko.

Ve 46. min našel Pavel Simr nabíhajícího Petra Dolejše, ten poslal míč do vápna na Robina Demetera, tomu se zakončení nepodařilo. V 50. min odkopl Semanko do bezpečí míč před nabíhajícím Petrem Dolejšem. V 52. min byl ve vápně faulován Lukáš Berka, míč si na hranici pk postavil Patrik Mucha a s přehledem vyrovnal 2:2. V 55. min vystřelil Hladík, bránu přestřelil. V 56. min odcentroval Petr Dolejš, obrana míč odkopla k Martinovi Pužovi, ten bránu minul. V 57. min rohový kop Bahounka našel ve vápně Mlýnka, který hlavičkoval nad domácí bránu. V 59. min roh Robina Demetera našel Pavla Simra, jeho hlavičku vyrazil Semanko na další roh. Ten rozehrál opěr Robin Demeter, hlavička Patrika Muchy bránu minula. V 61. min přímý kop Petra Dolejše z 25-ti metrů šel nad bránu hostů. V 64. pronikal po křídle Petr Dolejš, jeho střelu z úhlu Semanko vyrazil na rohový kop. Jeho následný centr nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 66. min kopal Robin Demeter dva rohové kopy, obrana hostů si s nimi poradila. V 69. min roh Bahounka odvrátil David Komínek. V 70. min našel Petr Dolejš ve vápně Robina Demetera, ten z osmi metrů bránu přestřelil. V 72. min našel Petr Dolejš ve vápně Pavla Simra, ten místo střely hledal lépe postaveného Robina Demetera, ten na jeho přihrávku nedosáhl. V 74. min přímý kop Bahounka vypadl Tomášovi Pokornému, naštěstí se soupeř k dorážce nedostal. V 76. min střelu Petra Dolejše zblokoval Fiala. V 80. min se po centru Kutáče dostal k zakončení Telnar, ten trefil Tomáše Pokorného. V 82. min zbytečně fauloval na hranici vápna Martin Puža, míč si postavil Bahounek a trefil se přesně 2:3. Domácí se v závěru snažili o vyrovnání, ale do větší šance se již nedostali.

Vyjádření trenéra Smejkala: Dnes jsme byli potrestání za neproměňování brankových příležitostí a pokutových kopů. Naše obranná činnost je plná chyb a soupeř toho dokázal využít. Vepředu jsme si dnes vypracovali hodně dobrých brankových příležitostí, ale se zakončením, hlavně ve druhém poločase, jsme měli velké problémy.

Jaroslav Mynář

Sestřih utkání: Libor Smejkal

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.