Fotbalisté Velmezu nestačili na silný tým Vyškova

fotbal ilustracniMFK Vyškov - FC Velké Meziříčí 5 - 1 ( 2 - 1 )

Rozhodčí : Macrineanu
AR1 + AR2 – Gasnárek, Drozdy
Goly : 2 x Matocha, Jeřábek, Vintr, Ayissi - Simr
ŽK : Vitr, Tibar, Lahodný – Dolejš, Crkal, Mucha
Diváků : 185

Sestava domácí: Šustr – Novotný (57 Langer), Jeřábek, Němeček, Krejčí , Sečkař, Lahodný, Matocha (82 Jaroš), Tibar (59 Ayissi), Vintr, Hirsch – na lavičce Jurán, Zbořil, Malár a trenér Trousil
Sestava hosté: Kruba – Kriegsmann, Mucha, komínek, Berka – Dolejš, Smejkal (66. Puža), Suta (74 Krčál), Crkal (73. Dufek), Demeter – Simr – na Lavičce Pokorný T – trenér Smejkal

Po úvodním tlaku domácích bez větší šance přišla ve 4 minutě parádní střele po rychlém brejku z levé strany z kopačky Demétera, která letěla jen těsně vedle pravé tyčky domácího brankáře Šustra. V 11 minutě to zkusil Deméter znovu, ale Šustr vyrazil míč na rohový kop. Ve 13 minutě jsme měli štěstí, když hlavička hostí těsně minula naši branku. Ve 20 minutě Matocha vystřelil na naši branku a bohužel slabá tečovaná střela skončila v naší brance 1:0.

O tři minuty později přišle rohový kop domácích a po nacvičeném signálu bylo 2 :0. Kluci se nevzdali a ve 28 minutě dostal pěkný centr do vápna Simr od Dolejše. Pavel si míč zpracoval na prsa udělal krásnou otočku a střelou k tyči snížil na 2:1. Ve 34 minutě opět po rohovém kopu zakončovali domácí, ale Kruba si se střelou poradil. Ve 39 minutě kruba opět zneškodnil pěknou střelu domácích.

Druhý poločas začal našim náporem a snahou udělat něco z výsledkem. V 50 minutě po pěkné akci a následném centru do vápna z kopačky Demetera zakončoval hlavou Simr, ale hlavní rozhodčí gól neuznal. Tam byl velký zlom v utkání. V 59 minutě opět naše obrana zaspala a centr do vápna zužitkoval hlavou Vintr 3:1. V 64 minutě vyslal tvrdou střelu nad naši branku Sečkář. V 65 minutě šel ve slibné akci z pravé strany Dolejš, ale trefil jen tyč branky. V 67 minutě proměňuje svoje sólo Matocha 4:1. V 86 minutě trefuje domácí Vintr tyčku Krubovi branky, míč se odráží ke střídajícímu Ayissisovi a je 5:1. V 89 Minutě sklepl pěkně míč Simr Dolejšovi, ale ten trefuje jen prostředek branky.

Nejlepší hráči utkání : Matocha, Vintr, Tibar

Vyjádření trenéra Smejkala: Výsledek vypadá hrozivě, ale průběh utkání byl hodně vyrovnaný. Domácí svoje šance proměňovali, my bohužel ne. Zlom nastal dle mého názoru po neuznané brance v 50 minutě utkání. Co je platné, že se hlavní rozhodčí po zbytek utkání omlouval našim hráčům za neuznaný gól. Když jsem viděl nominaci na dnešní utkání včetně delegáta utkání, tak jsem věděl, že bude zle, i když v tomto zápase o nic nešlo. Domácí vyhráli svoje utkání zaslouženě.

Jaroslav Mynář

Sestřich z utkání: Libor Smejka

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.