Házenkáři z Dózy odehráli poslední letošní turnaj Ligy Vysočiny

hazena doza_2Nejmenší házenkáři startující pod hlavičkou volnočasového střediska Dóza se v neděli 8. prosince zúčastnili posledního letošního turnaje Ligy Vysočiny. Pořádající oddíl byl Jiskra Havlíčkův Brod. Kromě domácích jsme se utkali s celky z Poličky, Kamenice, Žďáru nad Sázavou, Chrudimi a Ledče nad Sázavou. Ačkoli jsme se tentokrát potýkali s velkým množstvím omluvenek, k turnaji jsme nakonec odcestovali s jedním družstvem minižáků a jedním přípravky. Někteří kluci si vyzkoušeli zahrát i za starší kategorii a zaslouží si pochvalu za to jak skvěle obstáli. Opravdu je na klucích za půl roku trénování vidět veliký pokrok a házenou si začínají pořádně užívat.

Hráli: David Ambrož, Dominik Vitešník, Martin Jelínek, Adrian Kadlec, Pavol Živčic, Erik Fialka, Jakub Podsedek, David Stoklasa, Sam Karásek, Jakub Musil, Vojta Kučera.

Trenéři: David Stoklasa, Vlaďka Kaštanová

David Stoklasa

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.