Junioři HHK porazili jindřichohradecký Vajgar

juniori web_copyHHK VM – Vajgar Jindřichův Hradec: 6:3 (1:0, 1:2, 4:1)

Góly a asistence: 03:31 Švejda (Karásek), 31:19 Švejda (Karásek, Báňa), 42:56 Burian M. (Švejda), 45:13 Švejda (Burian M., Pacalová), 50:56 Procházka (Daňhel), 59:26 Karásek (Báňa, Švejda) – 25:31 Dúška (Štrajt), 28:37 Dúška (Michal), 53:22 Štrajt (Michal)
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Svoboda, - Báňa, Kardoš, Pacalová, Kameník, Daňhel, - Karásek, Burian M., Švejda, Procházka, Havliš, Šandera, Zacha, Klár, Bartošek
Sestava Vajgar Jindřichův Hradec:
Pachmann, Urban, - Kocar, Cerhán, Dúška, Novák, - Kupka, Brázda, Březina, Michal, Štrajt, Kalaj, Fiala
Rozhodčí: Mareček – Šťastná, Havelka
Vyloučení: 5:2, využití: 1:2, v oslabení: 1:0
Střely na branku: 30:45
Diváci: 75

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: Náš dnešní soupeř měl s námi vyrovnané zápasy. Do prvního útoku jsem nasadil navrátilce Petra Švejdu a tato varianta se nám na sto procent vyplatila. Měl v lajně dva zkušené hráče, Luboše Karáska a Martina Buriana. Zvláště Luboš odehrál poslední utkání v neskutečně formě, nejenom připravuje šance svoji lajně a ještě dává góly. Celá první lajna dokazuje svoji formu a rozhoduje utkání. Chtělo by to, aby svoje výkony převedla i na hřiště soupeřů. Petr Švejda nastoupil po delší době za domácí klub a jeho práce s pukem a hlavně v zakončení byla ukázkovou prací celé pětky, která byla na ledě. Celý tým si zaslouží dík za dnešní předvedený výkon a doufám, že navážeme na další utkání na domácím ledě. Chtěl bych poděkovat i našim fanouškům za přízeň i povzbuzování našeho týmu, i když se nám nedaří. Poslední utkání hrajeme na domácím ledě 22. prosince a doufám, že rok 2019 zakončíme výhrou.

J. Juda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.