Sára Pavlidu obhájila bronz na halovém mistrovství žactva

PavliduPrvní březnový víkend se v pražské atletické hale Otakara Jandery ve Stromovce konalo Mistrovství České republiky žactva v hale.

V průběhu šampionátu padly čtyři rekordy mistrovství, o které se postarali tyčkaři Jan Krček a Viktorie Ondrová, sprinter Petr Horáček a štafeta dívek z AK Škoda Plzeň.
Velkomeziříčská reprezentantka Sára Pavlidu v nejkratším sprintu na 60 m obhájila bronzovou medaili z loňského roku v osobním rekordu 7,82 s. Tímto výkonem Sára vytvořila nový krajský rekord. Zatímco v loňském roce stačil na bronz výkon 7,96 s., tentokrát musela běžet o 14 setin rychleji.
Na mistrovství se probojovalo i dalších 9 závodníků ze šesti oddílů z Vysočiny. Kromě bronzové medaile pro velkomeziříčskou atletiku vybojoval jihlavský Mikuláš Dreisig v běhu na 800 metrů stříbrnou medaili, čtvrtá místa obsadili Daniel Dočkal z Humpolce v běhu na 3 000 metrů a Nikola Musilová ze Žirovnice v běhu na 150 metrů - také v novém krajském rekordu.

Výsledky: https://online.atletika.cz/vysledky/41025

VELME

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.