Mladší žáci ovládli turnaj v Úvalech

1 copy_copy_copy_copy_copyV sobotu 20. 6. 2020 vyrazili mladší žáci na turnaj do Úval. Byl to po dlouhé době soutěžní turnaj, na kterém jsme si mohli prověřit, jak jsme na tom výkonově po tréninkové a zápasové pauze, a to proti soupeřům, se kterými se tak často nepotkáváme.

Turnaj byl vypsán pro ročníky 2008, 2009 a zúčastnilo se ho celkem 8 družstev rozdělených do dvou skupin po čtyřech. Hrací čas byl 2x12 minut. V základní skupině jsme měli týmy Rokycan, Chodova a Úvaly „B".

V prvním zápase jsme hráli proti týmu Rokycan. Kluci od začátku nastoupili s tím, že zápas chtějí vyhrát a po celý zápas to na jejich výkonu bylo znát. Soupeře jsme nakonec porazili o jediný gól 16:15. Až po zápase jsme se dozvěděli, že v týmu Rokycan byli hráči ročníku 2007, o to kluky vítězství více hřálo. V druhém zápase jsme hráli proti týmu Chodova. Bohužel jsme prospali začátek, soupeře podcenili a během tří minut jsme již prohrávali 0:4. Po důrazné domluvě se kluci rychle vrátili do zápasu, který následně dovedli do vítězného konce v poměru 10:7. V posledním zápase ve skupině jsme měli tým domácích Úvaly „B". Zde jsme si nepřipouštěli nic jiného než vítezství, to se nám potvrdilo a zápas jsme jednoznačně vyhráli 19:6, kde většinu zápasu odehráli střídající hráči. V základní skupině jsme skončili na prvním místě bez ztráty bodu.

2V semifinále jsme narazili na druhý tým ze druhé skupiny, kterým byl tým Kostelce nad Labem. Do zápasu kluci vlítli jako uragán a během prvního poločasu nebylo co řešit. Druhý poločas odehráli střídající hráči a po konci zápasu na světelné tabuli svítil výsledek 17:10. Byli jsme ve finále! Zde jsme opět narazili na tým Chodova, který jsme v základní skupině trošku podcenili. Toto se již neopakovalo a finále jsme vyhráli s přehledem 14:5.

Turnaj jsme s přehledem vyhráli bez jediné prohry. Všichni hráči si zahráli dostatečný počet minut a spokojeně jsme všichni odjížděli domů. Tento turnaj nám ukázal, že i po nucené tréninkové pauze se umíme rovnat s ostatními týmy. Vyzkoušeli jsme si základ sestavy pro další sezonu a musíme konstatovat, že to tak špatné nebylo, i když chyb je hodně a pořád máme co zlepšovat.

Výsledky:
Základní skupina:
VM - Rokycany 16:15
VM - Chodov 10:7
VM - Úvaly „B" 19:6

Semifinále:
VM - Kostelec n/L. 17:10

Finále:
VM - Chodov 14:5

Celkové skóre: 76:43
Sestava: Ondřej Trifanov, Daniel Červený – Michal Badalík, Tobiáš Blažek, Matouš Fiala, Štěpán Fiala, Filip Hradecký, Tomáš Jelínek, Jakub Kocourek, Adam Krejčí, Denny Navrátil, Vítek Smejkal
Trenéři: Martin Krejčí, Petr Kaštan, Jiří Holý, Vlaďka Kaštanová
Mentální kouč: Martin Fiala

Krejčí

3

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.