Minižáci házené odehráli první kolo Ligy Vysočiny

IMG 20200924_090503_copyV sobotu 19. září odjeli minižáci a přípravka házené na první kolo Ligy Vysočiny.

Turnaj pořádal tým Chrudimi a kromě domácích se ho zúčastnily celky z Havlíčkova Brodu, Ledče nad Sázavou, Pardubic a Poličky. Hrací doba byla 1x10 minut. Každý tým si tak zahrál minimálně 6 utkání. Na turnajích Ligy Vysočiny se nepočítá skóre. Děti ale i trenéři si tak mohou vyzkoušet hru naučenou z tréninku a zdokonalovat se v herních činnostech bez zbytečných stresů o výsledek. Zároveň se hrou baví, vznikají nová přátelství a utuží se kolektiv. Určitě je to lepší, než být doma bez pohybu a se svítící obrazovkou před sebou. Snad nám to současná situace dovolí, nepřijdou další omezení a budeme se těšit na další turnaj a prosportovaný den.
Akce se moc vydařila, k dobré náladě přispěla i společná cesta autobusem s našimi staršími žákyněmi za poslechu reprodukované hudby, při které se někteří i roztančili.

Hráli:
Minižáci - Nikolas Fexa, Tomáš Raus, Dominik Vitešník, Luboš Peterka, Tadeáš Štěpánek, Vojtěch Chalupa, Martin Jelínek, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Pavol Živčic, Samuel Karásek, Tomáš Drápela, Martin Drápela
Přípravka - Vojtěch Kostečka, David Stoklasa, Jakub Musil, Jonáš Peterka, Adam Buďa, Daniel Prášek, Lukáš Chadim

Trenéři - David Stoklasa, Jiří Holý

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.