Minižáci a přípravka vítězně na Sokolských přeborech

IMG-20210626-WA0005Minižáci a přípravka házené si nakonec ještě v téhle sezóně přeci jen zahráli.

Po sérii přípravných zápasů a turnajů u nás v hale, kde jsme se utkali s Havlíčkovým Brodem, Ledčí nad Sázavou, Kuřimí a Pardubicemi, minižáci odcestovali 20. června na kvalitně obsazený turnaj do Litovle.

Zde jsme se v tropickém počasí utkali se špičkou miniházené v naší republice. Výsledkově jsme se sice tolik neprosadili, ovšem zkušenosti, herní praxe a setkání se s jinými styly hry byly k nezaplacení.

Poslední akcí, které jsme se v letošní sezoně zúčastnili, byly Sokolské přebory. Termín 26. červen již byl pro mnoho oddílů příliš pozdní, a tak se přeborů zúčastnilo pouze naše družstvo, Žďár nad Sázavou a Nové Veselí. Jednalo se tak spíše tedy o přebory kraje Vysočina. I přesto ale byly k vidění hezké akce, a děti se mohly opět bavit pohybem v podobě házené. My postavili do turnaje jedno družstvo přípravky a dva týmy minižáků. Našim klukům se tentokrát dařilo i výsledkově. Přípravka dvakrát vyhrála, jednou remizovala, minižáci všechny své zápasy vyhráli, a obě družstva si tak odvezla pohár a medaile za první místo. Kluci se tak stali přeborníky České obce sokolské v miniházené za sezónu 2020/2021.

Na turnajích nastoupili:
Janda Adam, Ambrož David, Ambrož Filip, Winterling Šimon, Jelínek Martin, Karásek Samuel, Homola Martin, Podsedek Jakub, Chalupa Vojtěch, Drápela Tomáš, Štěpánek Tadeáš, Nováček Jakub, Přecechtěl Tomáš, Fexa Nikolas, Raus Tomáš, Kadlec Adrian, Fialka Erik, Chadim Lukáš, Buďa Adam, Stoklasa David, Živčic Pavol, Musil Jakub, Kostečka Vojtěch, Přecechtěl Lukáš, Kučera Adam.
Trenéři: Stoklasa David, Kaštan Petr.

29. 6. jsme ukončili sezonu na naší hale za hojné účasti rodičů, popřáli všem hezké prázdniny a v další sezoně mnoho sportovních zážitků již bez omezení.

Pokud byste měli zájem přijít se svými dětmi na házenou, tréninky budou pokračovat od září každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17:00. Kontakt na trenéra a více informací na stránkách házené VM

www.hazenavm.cz

David Stoklasa

Žáčci miniházené. Foto: David Stoklasa

IMG 20210620 155942

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.