Akce Týden hokeje přilákala spoustu návštěvníků

h1Ve středu 23. září 2021 se na velkomeziříčském zimním stadionu opět konala náborová akce Týden hokeje, pořádaná Horáckým hokejovým klubem Velké Meziříčí ve spolupráci s Českým hokejem.

Program začal v 17 hodin, ale řada netrpělivých zájemců se u registrace tvořila již před touto hodinou. Po registraci byli rodiče s dětmi nasměřováni ke shlédnutí prezentace, jejíž součástí bylo i seznámení přítomných s výstrojí jak hráče, tak i gólmana. Nejmenším příchozím se líbil i klubový maskot, kterého naši hráči ve věku 4 - 8 let hrdě nosí na dresech.

Na ledě byl mezitím přichystán program pro 20 nově příchozích dětí. Bylo zde několik stanovišť včetně velmi oblíbeného podjíždění překážky a střelby na bránu. Šestici trenérů s dětmi na ledě pomáhali i jejich starší kamarádi a v několika případech i sourozenci, kteří jsou našimi aktivními hráči.

Po ukončení organizovaného programu přišlo na řadu závěrečné focení. Mnohé děti odcházely s příslibem návštěvy řádného tréninku náboru, který náš klub pořádá 2x týdně.

Celá akce se velmi vydařila a my věříme, že se všem zájemcům u nás líbilo a budou se k nám rádi vracet.

Hana Balgová, HHK VM

h4

h3

h2

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.