Velkomeziříčští fotbalisté se zúčastnili druhého předkola Poháru mládeže

fotbalistéMinulý týden v pondělí 27.9. odehráli fotbalisté starší přípravky další ze tří kvalifikačních turnajů Poháru Mládeže. Turnaj se tentokrát odehrál v Havlíčkově Brodě na „domácím" hřišti Tomáše Součka, který je nyní jednou z největších hvězd anglické Premier League.

Tentokrát se FCVM utkalo s týmy FC Slovan Havl. Brod, Sk Kavas Větrov, SK Benešov, AFC Humpolec a FŠ Třebíč. Kavas Větrov na poslední chvíli nepřijel, takže kluci měli před sebou 4 zápasy.

Turnaj ale bohužel nezačal pro FCVM dle očekávání. I přes vyrovnaný průběh, kdy bylo skóre zápasu až do poslední minuty 1:1, kluci nakonec Humpolci podlehli 3:1. Druhý zápas proti domácímu Havl. Brodu se vyvíjel velmi slibně a FCVM do poloviny zápasu vedlo 3:0, ale po velmi dramatické bitvě nakonec prohráli 7:4. Následoval zápas s FŠ Třebíč. Zde byl průběh jednoznačný a vítězství 10:3 dalo FCVM šanci na postup. Poslední soupeř byl pro kluky již známý Benešov. Opět jsme byli svědky dramatické bitvy, která ale nakonec skončila 5:3 pro tým z Benešova.
Kluci z FCVM se ale i přes nepříznivý vývoj turnaje prali až do poslední minuty. Nebyl zde ani náznak odevzdanosti a i když síla ubývala, tak jsme viděli několik pěkných zápasů se spoustou hezkých fotbalových momentů.

Sezóna tímto ale nekončí a kluky čeká ještě několik turnajů a zápasů krajského přeboru.

Trenéři: Robin Kašpar, Dušan Smejkal

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.