Nejmenší házenkáři se utkali na turnaji ligy Vysočiny

DSCF9573pV neděli 3. října se naši nejmenší házenkáři a házenkářky zúčastnili druhého turnaje ligy Vysočiny v miniházené. Pořadatelství se tentokrát ujal tým z Ledče nad Sázavou a kromě domácích si naše družstva zahrála ještě proti celkům z Havlíčkova Brodu, Poličky a Zruče nad Sázavou. Náš tým postavil do turnaje jedno družstvo holek a jedno družstvo kluků v kategorii přípravky a jedno družstvo holek a dvě družstva kluků v kategorii minižactva. Hrací doba jednoho utkání byla 10 minut.

Na těchto turnajích se nepočítá skóre, děti se tak mohou házenou naplno bavit bez starosti o výsledek, a mají prostor vyzkoušet si nabyté zkušenosti z tréninku.

Děti se celé dopoledne bavili sportem a pro některé to byl vůbec první turnaj v životě, někteří si dali svůj vůbec první gól v házené. Všichni si snad turnaj užili a již se těšíme na další kolo.

Hráli:
Minižactvo:
Holky:
Klára Sedláková, Simona Drdlová, Gabriela Pospíšilová, Alena Bartošová, Karolína Doležalová, Silvie Matušíková, Ella Kůpová.
Kluci:
Vojtěch Chalupa, Martin Jelínek, Adrian Kadlec, Samuel Karásek, Adam Böhm, Jonáš Peterka, Daniel Prášek, Matyáš Prokeš, Tomáš Kalina, Pavol Živčic, Erik Fialka, Martin Homola, Jakub Podsedek, Tadeáš Štěpánek, Vojtěch Kostečka, Adam Buďa, Tomáš Hugo.
Přípravka:
Holky:
Anita Živčicová, Tereza Chlubnová, Nikol Konečná, Nela Nováčková, Dominika Drápelová, Daria Matušíková, Eliška Tesařová, Tina Adamcová.
Kluci:
David Stoklasa, Jakub Musil, Mikuláš Bradáč, Adam Kučera, Ondřej Rosa, Štěpán Šidlo, Ronnie Navrátil, Jiří Michlíček.

Trenéři: Ilona Závišková, Jaris Chlubnová, Ladislav Šidlo, Daniel Kostečka, Petr Kaštan, David Stoklasa.

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.