Poslední domácí zápas ženy odehrály bez bodu

1. liga_ženy1. liga ženy, 10. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Lions Hostivice 23:30 (13:11)

Utkání proti Hostivicím bylo dlouhou dobu vyrovnanou partií. Naše hráčky k zápasu přistoupily s větší zodpovědností a soustředěností. Bohužel krátký úsek ve druhé půli rozhodl o vítězství hostů a sedmibrankový rozdíl je až nespravedlivý... ale to je sport.
Začátek utkání se nám nepodařilo zachytit. V útočné hře jsme se sice prezentovaly dobrými kombinacemi. Ale povedená rozehrávka ztroskotala na tom, že hráčky se bály vzít zodpovědnost na sebe a tím pádem se pak vůbec nedostaly ke střelbě. Na druhou stranu soupeř si jednoduchou hrou získal čtyřbrankový náskok 4:8 (17. minuta). Postupem času jsme zaktivněly obranu, kdy se naše krajní spojky nebály přistupovat k hostujícím střelkyním. Díky tomu jsme se opět dostaly do zápasu a snížit poločasový rozdíl na 11:12.
Ve druhé půli přišlo naše „intermenzzo" mezi pátou a desátou minutou, kdy jsme dostali čtyři branky za sebou 14:19. I přes zvýšenou snahu se našim hráčkám nepodařilo snížit na menší než čtyřbrankový rozdíl. Je to škoda, protože obrana poměrně dobře pracovala, ale vždy tam přišla individuální chyba, která dovolila hostům zakončit. Prohra 23:30 tak byla na světě.
Poslední podzimní utkání odehrají ženy na palubovce brněnských Bohunic v sobotu 20. listopadu. Oba týmy mají stejný počet bodů. Ani jeden z týmu nebude chtít přezimovat na poslední příčce, a proto se očekává vyrovnané utkání.
Sestava a branky: Jarmila Šabacká, Jana Šidlová – Kateřina Závišková (6), Lucie Zbožínková (4/4), Tereza Borkovcová (3), Romana Doležalová (3), Markéta Pospíšilová (3), Lenka Pacalová (2), Kristýna Cahová (1), Karolína Slámová (1), Magda Pospíšilová, Klára Kuřátková, Natálie Puffer, Kristýna Zezulová, trenér Tomáš Partl.

Jana Šidlová
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.