Minižáci házené odehráli turnaji v Kutné Hoře

19V sobotu 11. prosince odehráli minižáci házené turnaj v Kutné Hoře. Před turnajem jsme měli problém se sestavou, přeci jen dětí v karanténě je teď mnoho, ale nakonec za pomoci dvou hráčů z přípravky se tým podařilo sestavit.

Na turnaji se představilo 6 družstev, hrálo se systémem každý s každým 1x 15 minut. Na tomto turnaji se hrála již velká házená na celé hřiště se sedmi hráči na každé straně. Pro většinu našich hráčů to byl vůbec první turnaj ve velké házené. Nicméně naši kluci se s tím popasovali dobře. Kromě zápasu s jednoznačným vítězem turnaje Zručí nad Sázavou, jehož kluci pravidelně hrají celý podzim za mladší žáky, jsme ve všech utkáních odehráli vyrovnané souboje a vybojovali na turnaji diplom a ceny za čtvrté místo. Tým herně a střelecky táhl Martin Jelínek, v brance podával velmi dobrý výkon Kuba Musil.
Speciální cenu získal Pája Živčic za nejlepšího hráče celého turnaje.
Kluci si na turnaji hodně zahráli, získali další cenné zkušenosti. Pořadatelé zaslouží velkou pochvalu za perfektně zorganizovaný turnaj a pěkné ceny.

Výsledky:
Velmez - Sezimovo Ústí 6:6
Velmez - Chrudim 5:7
Velmez - Kutná Hora 8:6
Velmez - Kobylisy 3:5
Velmez - Zruč nad Sázavou 2:14

Hráli:
Živčic Pavol, Stoklasa David, Kostečka Vojtěch, Podsedek Jakub, Karásek Samuel, Musil Jakub, Peterka Jonáš, Štěpánek Tadeáš, Jelínek Martin.

Trenéři: Stoklasa David, Kostečka Daniel

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

20

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.