Opavu jsme přestříleli, body však zůstaly ve Slezsku

10Sobota 8.1.2022
HC Slezan Opava – HHK Velké Meziříčí 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)

Góly a asistence: 05:49 Zouhar (Věntus, Vašenka), 06:08 Rousek (Malina), 24:11 Wolf (Malina, Zouhar), 59:08 Rousek (Beránek, Wolf) – 04:41 Malec (Juráň, Paták), 42:52 Ambrož (Křenek, Střecha T.).
Sestava HC Slezan Opava:
Piták (Baldik) – Ficek, Věntus, Zapletal, Thiel, Kocián, Zouhar, Šindelář – Kadula, Vojtovič, Buršík, Peterka, Beránek, Vašenka, Wolf, Štindl, Malina, Rousek, Horný.
Trenér: Tomášek
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Krejčí (Štourač) – Vlašín P., Slabý, Kochánek, Ambrož „C", Burian V., Janoušek, Báňa – Strnad, Křenek, Střecha T. – Malec, Juráň, Paták – Doležal, Střecha F., Juda M. – Vlašín M., Rozmarín, Maštera.
Trenéři: Vejmelka, Krča
Rozhodčí: Blaha – Rychlý, Hladík.
Vyloučení: 3:3, využití: 1:0, v oslabení: 0:1.
Střely na branku: 22:36 (8:8, 7:14, 7:14)
Procentuální úspěšnost brankářů:
Piták (OPA) - 94,44 % - 34 zákroků – 60 min.
Krejčí (HHK) - 86,36 % - 19 zákroků – 59 min.
Diváci: 282

Ve 29. kole zajížděli velkomeziříčští hokejisté na led Slezanu Opava. I přes dobrý výkon a výraznou střeleckou převahu ale na body nedosáhli.
Hodnocení utkání hlavním trenérem Karlem Vejmelkou: Utkání jsme začali s nadšením a brzy z toho vytěžili úvodní branku. Pak se hra vyrovnala. Bohužel jsme udělali chybu, při střídání a pak další individuální chybu přímo před naší brankou a domácí nás potrestal a vývoj otočili. V další fázi utkání jsme nebyli efektivní a vypracované šance neproměnili. Na rozdíl od nás domácí jednu šanci proměnili a utekli nám o 2 góly. Ve 3. třetině jsme chtěli utkání otočit, domácí jsme dostali po tlak. Z přesilovky jsme dali kontaktní gól a k vyrovnání jsme měli jen krok. Ale ani samostatné úniky jsme nedali. V závěru jsme hráli bez brankáře, nás tlak gradoval, ale selhali jsme v koncovce, přestože jsme si vytvořili dvě tři dobře šance na srovnání. Kluci utkání odmakali, tvrdě dřeli, bod bychom si zasloužili. Doplatili jsme dnes na malou efektivitu v zakončení.

Jaroslav Juda
HHK VM

9

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.