Mladší dorostenky ani podruhé nestačily na Bohumín

Ml.dkyVM-Bohumín foto._Andrea_KuřátkováBaráž o 1. ligu mladších dorostenek

TJ Sokol Velké Meziříčí - 1. SC Bohumín 98´18:23 (9:11)

Odvetné utkání o postup do nejvyšší republikové soutěže jsme začali před zraky početné skupiny diváků aktivně. Dařilo se dobře organizovanou obranou soupeřky dostávat do situací, kde neměly moc prostoru k zakončení. V útočné fázi jsme produkovali řadu dobrých příležitostí. Postupem času se naše snahy otupily a soupeřky dorovnaly skóre. Začali jsme se trápit v útočné fázi, když jsme nedokázali sehrávat a následně využívat nacvičené kombinace k dohrávce třeba na hranici brankoviště. Chyběla nám častější odvaha a střelecké pokusy spojek, oproti prvnímu souboji pak zcela vymizela souhra s pivotem. V porovnání se soupeřem nás limitovala rychlejší a zejména nápaditější rozehrávka. Byl to boj. Když jsme v závěru prvního dějství pohrdli několika dobrými příležitostmi ke skórování, Bohumínské si vytvořily nepatrný náskok. Po změně stran jsme pokračovali ve střeleckém útlumu a brankový rozdíl narůstal. Oddechovým časem jsme se snažili přerušit sérii soupeřových přesných zásahů. To se částečně podařilo, leč útočná hra byla stále příliš pasivní a neefektivní. V této fázi to bylo spíše o častých osobních soubojích, než aby se hrála rychlá běhavá házená plná branek, jež má býti v tomto mládežnickém věku prioritní. Závěrečné minuty si více trénovaný a kolektivně hrající soupeř pohlídal a byl i tentokráte nad naše síly, tak snad za rok...
Vítězný tým 1. SC Bohumín 98´ si tak po zásluze příští soutěžní ročník zahraje celorepublikovou soutěž mladších dorostenek.

V našich barvách byla oporou brankářka Marcela Součková, střeleckou a herní aktivitou hýřila Bára Rosická.

7m hody: 4/1 : 4/3, vyloučení 6:5.

Sled branek: 0:1, 1:2, 3:2, 4:3, 4:5, 5:6, 7:7, 8:10, 9:13, 10:14, 13:14, 13:18, 14:18, 14:20, 16:21, 18:22.

Hrály: Součková Marcela – Rosická Bára (5), Holíková Lenka (4), Sýkorová Agáta (4), Chlubnová Lucie (2/1), Vostalová Eva (1), Palasová Kateřina (1), Chalupová Monika (1), Bibrová Tina, Lázničková Laura, Hladíková Veronika, Buková Pavlína. Trenér ing. Tomáš Partl, vedoucí družstva ing. Vincenc Záviška.

https://www.handball.cz/souteze/zeny/baraz-1-liga-mladsich-dorostenek/detail/zapas/ebda8369-cc2d-4fdf-a1bd-6f41e3171d39

Vincenc Záviška
Házená Velké Meziříčí

123

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.