Ve Velkém Meziříčí se uskutečnil druhý závod přípravek

b7a2f2da-b890-4bfc-95f1-18992befb306V neděli 22. května se ve Velkém Meziříčí uskutečnil druhý závod přípravek. Závodu se zúčastnilo 136 mladých atletů. Soutěžili ve čtyřboji: v běhu na 50 m překážek, ve výšce, v hodu medicinbalem a v běhu přes žebřík.

V celkovém hodnocení čtyřboje se na stupně vítězů probojovali na 1. místo Sofie Sedmidubská z mladších přípravek, na 2. místo Karin Šteflová ze starších přípravek a na 3. místo Jaroslav Caha z mladších přípravek.

Do první desítky v celkovém umístění víceboje se ještě dostali:

Starší přípravka dívky: 6. místo Karina Bradáčová, 7. místo Sára Věžníková, 10. místo Magdalena Krejčí.

Starší přípravka hoši: 10. místo Jakub Janoušek.

Mladší přípravka dívky: 5. místo Eliška Kostelencová, 8. místo Adéla Vašíčková.

Mladší přípravka hoši: 6. místo Michal Matoušek, 7. místo Ondřej Bárta, 8. místo Richard Hausler a 9. místo Šimon Šmíd.

V dílčích disciplinách se naši svěřenci na medailové pozice podívali celkem 9 krát. A to záslouhou:

Sofie Sedmidubské, která získala 1. místo v hodu plným míčem a 3. místo na 50 m překážek, Kariny Šteflové, která získala 3.místo v běhu na 50 m překážek, Elišky Kostelencové za 1. místo v běhu na 50 m překážek a v běhu přes žebřík, Aničky Kašparové za 3. místo v hodu plným míčem, Jaroslavu Cahovi za 2. místo v hodu plným míčem a 3. místo v běhu na 50 m překážek a Michalu Matouškovi za 3.místo v běhu na 50 m překážek.

Ve štafetách si starší děvčata doběhla pro 2. místo ve složení (Komínková, Fňukalová, Šteflová, Věžníková), mladší hoši pro 2.místo (Bárta, Caha Jaroslav, Dufek, Hausler) a pro 3. místo (Caha Jan, Činčera, Filip, Matoušek) a mladší děvčata pro 1. místo (Sedmidubská, Vašíčková, Kašparová, Kostelencová) a 3. místo (Martincová, Brabcová Reynes, Mejzlíková, Wasserbauerová).

Výsledky

Dana Cahová Harvey

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.