Helma je základ

0 titi_P1830076V základních školách je prázdno, o to víc teď děti využívají workoutového, pumptrackového a parkourového hřiště, které je mezi nimi. Provozovatel sportoviště připomíná, aby děti nosily při jízdě na kole či koloběžce helmu. Je základem jejich bezpečnosti.

Při návštěvě hřiště je důležité předem si pečlivě pročíst provozní řád, který je na sportovišti umístěn. Ten se v první řadě týká bezpečnosti při užívání zařízení v areálu, dále také provozní doby, důležitých telefonních čísel v případě nouze apod. Každý návštěvník je před vstupem do sportovního areálu povinen seznámit se s jeho provozním řádem a řídit se jím.

P1830049Důležité upozornění:

Děti a mladiství do 15 let mají vstup do sportovního areálu a užívání prvků workoutového a parkourového hřiště povolen pouze v doprovodu a zároveň pod stálým dohledem odpovědné osoby starší 18 let. Před zahájením sportovní aktivity je odpovědná osoba dítěte povinna překontrolovat sportovní prvky, jsou-li z hlediska bezpečnosti v pořádku. V případě zjištění možného ohrožení bezpečnosti pak musí zabránit používání sportovního prvku a nahlásit případnou závadu správci hřiště. Za děti a mladistvé odpovídají jejich rodiče a zákonní zástupci.

Zákonná povinnost mít na kole a koloběžce při jízdě helmu platí i na tomto sportovišti, a to bez výjimek!

Celý provozní řád si můžete stáhnout v přiložených PDF souborech a naleznete jej samozřejmě i přímo na sportovišti.

Provozní řád sportovního areálu
Pravidla – pumptrack

Tina Kárníková

P1830071P1830075P1830078P1830080

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.