V Šeborově u Uhřínova se bude konat IV. ročník rybářských závodů

pexels-thirdman-5538276Na rybníku soukromého zemědělce Pavla Uchytila pod sportovním letištěm u Šeborova se v sobotu 27. srpna 2022 uskuteční již čtvrtý ročník populárních rybářských závodů pro širokou veřejnost. Zúčastnit se může kdokoliv, a to včetně dětí. Rybářský lístek ani povolenka nejsou zapotřebí.

Akce začíná zápisem v 5:00, první nahození je v 6:00, konec v pravé poledne. Startovné činí 200 Kč, pro děti do 15 let a včetně 100 Kč.

Chytá se na jeden prut s max. dvěma návazci – natěžko, na položenou, na plavanou nebo feeder. Návnady a nástrahy na kaprovité ryby – rostlinného i živočišného původu. Prokrmování během celé akce povoleno. Obsádku rybníka představují především kapři, líni, okouni a amuři.

Pro soutěžící i diváky máme připravené občerstvení jak k snědku, tak i k pití. Možnost posezení u chatky na hrázi.

Nejlepší účastníci obdrží krásné poháry, barevné diplomy a hodnotné věcné ceny. Zbytek cenového fondu se na závěr akce slosuje s využitím úlovkových lístků jako tombola.

Hlaste se prosíme včas předem, na telefonním čísle 776 590 621, panu Vladimíru Pařilovi z Velkého Meziříčí. Maximální kapacita břehů je totiž omezena na maximálně 55 lovících osob.

Všechny potenciální zájemce srdečně zvou pořadatelé.

Dosavadní vítězové: Jaroslav Martinec z Mostišť, Stanislav Růžička z Jaroměřic nad Rokytnou a Jindřich Meloun ze Stránecké Zhoře.

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.