V Uhřínově se uskuteční II. ročník soutěže družstev ve vaření kotlíkových gulášů

pexels-czapp-árpád-10661295Obec Uhřínov uspořádá v sobotu 3. září 2022 druhý ročník klání v přípravě a vaření kotlíkových gulášů. Soutěžit mohou jen předem přihlášené týmy o třech až max. pěti členech. Každý takový kolektiv uklohní v kotlíku na venkovním prostranství při tamějším kulturním domě jeden originální gulášek. Ten může být jakéhokoliv druhu – například zvěřinový, hovězí, vepřový, houbový atd. Osobní iniciativě a kreativitě se meze nekladou.

Dřevo na topení dodají pořadatelé. Suroviny a materiál si soutěžící družstva seženou sama. Pro diváky je zajištěno občerstvení včetně pití, hudba a zábavný program, a to i pro děti. Ochutnávat kotlíkové výtvory bude jak odborná hodnotící komise, tak později i ostatní zájemci. Hodnotit se bude barva guláše, hustota omáčky, kvalita a chuť masa i omáčky a celkový dojem.

Přihlásit se mohou jednotlivá družstva předem, na telefonním čísle 603 852 872, u pana Stanislava Dočkala z Velkého Meziříčí. Ten vám sdělí i bližší informace.
Všechny srdečně zvou organizátoři a pořadatelé z Uhřínova a z Velkého Meziříčí.

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.