Příjem žádostí o kotlíkové dotace pro nízkopříjmové domácnosti odstartoval 1. srpna

pexels-melike-benli-12329023V pondělí 1. srpna v 8:00 hodin zahájil kraj příjem žádostí o dotaci v rámci projektu Kotlíkové dotace v Kraji Vysočina pro nízkopříjmové domácnosti. „Krátce po 14. hodině už bylo evidováno více než 400 podání. V rámci zahájení příjmu žádostí nedošlo k žádným komplikacím a příjem žádostí se rozběhl zcela hladce. V této výzvě bude rozdělována částka 119 milionů korun a bude možné uspokojit nejméně 666 žádostí," uvedla náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj Hana Hajnová.

Zájemci o dotaci mohou žádosti předkládat až do 31. 8. 2022. V průběhu celého měsíce srpna je možné využít konzultace s pracovníky kraje prostřednictvím kotlíkové linky 564 602 888, popřípadě na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  či osobně na Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina. Podané žádosti nyní čeká kontrola formální i věcné správnosti. V případě zjištění nedostatků, které je možné napravit, budou žadatelé vyzváni, aby nedostatky odstranili. O poskytnutí dotace na jednotlivé žádosti bude Rada Kraje Vysočina rozhodovat nejpozději v průběhu prosince letošního roku.

Ing. Eva Neuwirthová
Kraj Vysočina

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.