Oslavte v Pavlově narozeniny vydřáka Alfonse

Vydřák Alfons_3Na sobotu 20. srpna od 13.00 do 17.00 hodin ve Stanici Pavlov chystáme velkou narozeninovou oslavu. Zatímco loni jsme slavili 10. narozeniny lišáka Lukáše, tentokrát budeme k prvním narozeninám gratulovat vydřákovi Alfonsovi a prozkoumáme společně nejen svět vyder říčních.

Návštěvníci se mohou těšit na malování na obličej, fotokoutek, na kvízy, nejrůznější ekohry, malování nebo na opékání špekáčků. Do Pavlova zavítá i stánek kolegů z Kraje Vysočina – odboru životního prostředí a zemědělství s lesní pedagogikou a přijede také Tonda Obal, který s sebou za společnost EKO-KOM, a. s., přiveze nafukovací bránu, skákací hrad a dvě atrakce – házecí desku a šoupací hlavolamy.

Vydřák Alfons_1Velká návštěvnická akce v podobě narozeninové oslavy je součástí Pavlovských slavností, které lákají na atrakce pro děti zdarma. Na místě bude BESIP tým a hasiči představí svou práci a techniku. Takže si mohou výletníci užít program na slavnostech a později se přesunout do areálu záchranné stanice.


Více informací:
Ing. Zbyšek Karafiát, Ph.D., ředitel záchranné Stanice Pavlov, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel.: 734 309 798
www.stanicepavlov.cz

Facebook: stanicepavlov
Instagram: pavlovstanice

Mgr. Monika Brothánková
PR a propagace

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.