Do novoměstské nemocnice zavítal ministr zdravotnictví. Přijel předat ocenění

IMG 5678Místopředseda vlády a ministr zdravotnictví prof. MUDr. Vlastimil Válek, CSc., MBA, EBIR a zástupci Kraje Vysočina s doprovodem zavítali v pondělí 22. srpna do Nemocnice Nové Město na Moravě.

Tématem diskuze s vedením nemocnice byla příprava výstavby nového hemodializačního střediska, rekonstrukce pavilonu gynekologicko-porodnického oddělení a znovuotevření infekčního oddělení. Probíralo se i stále aktuální covidové téma.

Na závěr návštěvy v novoměstské nemocnici předal ministr zdravotnictví Vlastimil Válek ocenění MUDr. Aleši Bílkovi – emeritnímu primáři radiologického oddělení.

MUDr. Aleš Bílek
Vynikající radiolog, novoměstský rodák MUDr. Aleš Bílek nastoupil do novoměstské nemocnice v roce 1992. Předtím pracoval rok v nemocnici v Nových Zámkoch na Slovensku, taktéž coby radiolog. V roce 1994 se stal vedoucím lékařem CT oddělení novoměstské nemocnice. O pět let později byl jmenován do funkce primáře radiodiagnostického oddělení. Byl členem Radiologické společnosti České lékařské společnosti J. E. Purkyně. V novoměstské nemocnici pracoval pětadvacet let.

Helena Zelená Křížová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě

IMG 5682

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.