Před odjezdem jsme se zúčastnili přátelského posezení

TisnoPřed odjezdem zpět do Velkého Meziříčí pozval starosta obce Tisno Christian Jareb zástupce města na přátelské posezení. Kromě starosty Tisna byli přítomni člen rady Karlo Klarin, Filip Henjak ředitel turistického centra Tisno, Tomislav Belakušić velitel DVD Tisno. Za Velké Meziříčí se posezení účastnili zastupitelé Stanislav Kratochvíl a Miroslav Jágrik.

Probírali jsme další spolupráci, mimo jiné možnost rekreace hendikepovaných osob v Tisnu, návštěvu zástupců Tisna ve Velkém Meziříčí nebo přiblížení dalmácké kultury občanům Velkého Meziříčí a naopak.

Starosta ocenil účast velkomeziříčských hasičů při uctění památky Kornatské tragédie. Na závěr setkání jsme zavzpomínali na našeho společného kamaráda Jiřího Michlíčka, se kterým jsme prožili mnoho příjemných chvil a který stál u zrodu družby Velkého Meziříčí a Tisna.

Miroslav Jágrik

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.