Bylo to moc fajn

knihovna 17V úterý 13. září jsme se vypravili na prohlídku zdejší knihovny. To, co jsme během několika hodin poznali, nás příjemně překvapilo. Prošli jsme všemi prostorami knihovny, včetně rozlehlé zahrady, a zjistili, že práce zaměstnanců je nejen zajímavá a pestrá, ale i namáhavá. Musejí se postarat o dostatek čtiva, ale i pohodu a pohodlí zájemců o slovesná díla. Do knihovny přitom přicházejí nejen dospěláci, ale i předškoláci, školáci a študáci. A ke všem musejí pracovníci knihovny najít ten správný přístup. A podle toho, jakým způsobem nás s prací v knihovně dokázala seznámit její ředitelka, věříme, že se jim to daří. Zaujalo nás i to, jak si paní ředitelka váží práce svých podřízených, jak oceňuje obětavost nejen jich samotných, ale i jejich rodinných příslušníků. Na závěr naší exkurze na nás čekalo malé pohoštění, taštička s hrou Do knihovny a kartička - lupa, která nám usnadní čtení i těch různých téměř neviditelných písmen skrývajících důležitá sdělení.

Mockrát za hezké odpoledne děkujeme a byli bychom rádi, kdybychom při akcích pořádaných knihovnou mohli přiložit ruku k dílu. Skutečně: Meziříčská knihovna = duševní posilovna.

ČSŽ ZO VM

Knihovna 1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.