Za parkování v areálu novoměstské nemocnice lze nyní platit i kartou

pexels-ivan-samkov-7621136Novinku, bezhotovostní platbu, jsme zavedli v pokladně u výjezdu z areálu Nemocnice Nové Město na Moravě. Lidé už nebudou muset po kapsách hledat mince, platit mohou i kartou.

Vjezd soukromých vozidel je vzhledem k omezeným parkovacím kapacitám v areálu nemocnice povolený pouze omezeně. Je určený zejména pro bezprostřední vystoupení a nastoupení pacientů, kterým jejich zdravotní stav nedovoluje překonat vzdálenost od parkoviště u nemocnice. Parkování v areálu je sice zpoplatněno, prvních 30 minut stání v areálu nemocnice je však zdarma. Každá započatá hodina po bezplatném limitu pak vyjde na 20 korun.

Poplatek se hradí u pokladny před výjezdem z areálu ve spodní části nemocnice. Je možné platit bezkontaktně – kartou, a také mincemi a některými bankovkami.

Držitelé průkazu ZTP, kteří opakovaně navštěvují areál nemocnice, si mohou za vratnou zálohu 100 korun pořídit na pokladně v budově ředitelství kartu umožňující bezplatné parkování.

Helena Zelená Křížová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.