Traktoristé závodili v Mostištích

12072669 690930201052008 5186166807116896693 nO sobotním odpoledni v Mostištích proběhly velké závody v traktoru.

Našlo se třináct odvážlivců – traktoristů, kteří předvedli své umění v jízdě v traktoru vpřed ale hlavně při couvání s vlečkou. Dráha byla těžká ale ukázalo se, že to jsou opravdu zkušení traktoristé a jízdu zvládli skvěle. Pak proběhl slalom žen proti mužům v jízdě na kotouči v holínkách. Myslím, že u této disciplíny se opravdu všichni pobavili.
Navečer si všichni mohli opéct špekáčky a posedět u ohně. Spousta lidí vzala tuto akci opravdu vážně a přišli v montérkách, zástěrách, s šátky a v holínkách. V šenku bylo připraveno spousta pití, výborný guláš a pro děti třeba kakao z domácího mlíčka. Užít si krásné slunečné odpoledne přišlo přes dvě stě lidí a bylo vidět, že akce je opravdu zaujala. Výsledky, podrobnosti, perličky a fotky najdete v brzké době na stránkách obce Mostišť www.mostistě.eu a na stránkách sportovního klubu www.skmostiste.cz.

-vene-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.