Muži mužům. V novoměstské nemocnici se holilo pro dobrou věc

IMG 8121„Oholit, prosím." „Oholit a ostříhat," hlásili muži usedající před zrcadla budoucím kadeřnicím. Přízemí chirurgického pavilonu Nemocnice Nové Město na Moravě se na pár hodin proměnilo v improvizované holičství. Studentky oboru kadeřník Střední školy obchodní a služeb ve Žďáře nad Sázavou tam holily a stříhaly muže, kteří se rozhodli přispět na dobrou věc.

Charitativní holení vydělalo na konto Nadačního fondu Muži proti rakovině bezmála dva a půl tisíce korun. K tradičnímu projektu Movember se připojují také lékaři novoměstské urologie. Prodloužením ordinační doby chtějí upozornit na důležitost preventivního vyšetření nádorů prostaty a varlat. Jeden termín prodloužené ordinační doby urologické ambulance už mají za sebou, další je teprve čeká. Zájemci o preventivní vyšetření mohou přijít ještě ve středu 30. listopadu v době od 14 do 15 hodin. Musí se ovšem předem objednat na telefonním čísle 555 801 203.

Helena Zelená Křížová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.