MOST Vysočiny informuje o projektu Místní akční plán III rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí

teacher-3765909Vážení příznivci MAPu v území Velkomeziříčska a Bítešska,
dovolujeme si Vás touto cestou informovat o zahájení realizace navazujícího projektu „Místní akční plán (MAP) III rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí – Akční plánování v území.

Hlavním cílem projektu MAP III je nadále zlepšovat kvalitu vzdělávání v mateřských a základních školách s podporou spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání. Tzn. společné informování, vzdělávání a plánování partnerských aktivit pro následné společné řešení místně specifických problémů a potřeb a vyhodnocování přínosů spolupráce

Klíčové (povinné) aktivity projektu:

  1. Řízení projektu;
  2. Místní akční plán rozvoje vzdělávání III:
    A1 Rozvoj a aktualizace MAP;
    A2 Evaluace procesu místního akčního plánování.

Díky spolupráci všech zainteresovaných aktérů (zástupů škol, členů pracovních skupin, členů řídícího výboru a členů realizačního týmu) se opět pokusíme připravit adekvátní výstupy z oblasti vzdělávání v území ORP Velké Meziříčí tak, aby reflektovaly reálné potřeby partnerství všech dotčených subjektů s cílem začlenit dlouhodobé místní plánování jako nástroj ke kvalitnímu řízení škol.

V průběhu listopadu 2022 jsme v rámci projektu již zrealizovali ustavující zasedání Řídícího výboru MAP III a rovněž úvodní setkání členů všech Pracovních skupin.

Veškeré aktuality a informace o projektu budeme průběžně zveřejňovat na webových stránkách MOST Vysočiny, o.p.s., v sekci MAP III: MAP III. - MAS MOST Vysočiny,o.p.s.

Těšíme se na další spolupráci!

Mgr. Naděžda Jašová, hlavní manažer projektu
MOST Vysočiny, o.p.s.

MOST logo krivky web 1msmt eu

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.