Do konce ledna přijímá Kraj Vysočina nominace do ankety Zlatá jeřabina a Skutek roku

ImageV závěru loňského roku vyhlásil Kraj Vysočina regionální ankety Zlatá jeřabina – Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku a Skutek roku. Cílem už tradičních anket je nalézt a ocenit nejlepší kulturní počiny, příkladné aktivity v oblasti památkové péče a dobrovolnické skutky a projekty vedoucí k rozvoji regionu. Příjem nominací do obou anket byl zahájen 1. ledna a potrvá po celý měsíc do 31. ledna 2023.

Nominovat může kdokoliv, a to aktivitu, která proběhla v roce 2022 v Kraji Vysočina. Nominace je možná pomocí elektronických formulářů umístěných níže. Následné hlasování do obou anket bude probíhat od 1. března 2023 do 31. března 2023.

ZLATÁ JEŘABINA

V anketě Zlatá jeřabina je možné nominovat do dvou kategorií: Kulturní aktivita a Péče o kulturní dědictví. Nominovat můžete kulturní akci, jako je koncert, festival, divadelní a hudební přehlídka, ediční počin, muzejní expozice apod. nebo příkladnou péče o památku. Z došlých nominací odborná skupina vybere 20 počinů v každé kategorii, pro které budete moci hlasovat.
Nominační formulář

SKUTEK ROKU

V anketě Skutek roku lze nominovat dobrovolnické skutky a projekty vedoucí k rozvoji regionu.

Nominovat počiny fyzických osob (jednotlivců) lze v oblastech: sociálně-zdravotní, životní prostředí a zemědělství, volný čas dětí a mládeže, poradenství, osvěta, vzdělávání.

Oblasti pro nominace právnických osob a fyzických osob podnikajících jsou: sociálně-zdravotní, ekonomická, oblast životní prostředí a zemědělství, poradenství, osvěta, vzdělávání, volný čas dětí a mládeže.

Navrhovatel není omezený počtem návrhů. Nelze ocenit skutek nebo projekt oceněný v této soutěži již v předchozích letech. Tyto budou z nominací vyřazeny.
Nominační formulář

Více informací:

Zlatá jeřabina: Jana Tymová, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, tel.: 564 602 260, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Skutek roku: Lucie Kropáčková, odbor regionálního rozvoje, tel.: 564 602 564, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo Dita Pykalová, odbor regionálního rozvoje, tel: 564 602 582, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Tisková zpráva Kraje Vysočina

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.