Nominujte Sportovce Kraje Vysočina za rok 2022. Výzva platí pro sportovní organizace i širokou veřejnost

ImageKraj Vysočina sbírá nominace na Sportovce Kraje Vysočina roku 2022. Letos vůbec poprvé může nominovat úspěšné sportovce, sportovní kolektivy nebo osobnosti vedle sportovních organizací také široká veřejnost, a to celkem v 9 tradičních kategoriích. Základním kritériem nominace je úspěch sportovce v roce 2022 minimálně na celorepublikové úrovni, například na mistrovství ČR, mistrovství Evropy, světa nebo světovém poháru a zároveň členství a trénování v klubu z Kraje Vysočina. Výjimkou je kategorie Sportovní výkon roku, kde mohou být nominováni také sportovci trénující mimo Kraj Vysočina, ale za podmínky, že z Vysočiny pocházejí.

Nominovat úspěšné sportovce je jednoduché. Stačí vyplnit nominační formulář a odeslat nominaci. Nominaci lze zaslat až do 3. února 2023.

V odborné části ankety bude následně o vítězích rozhodovat komise složená například ze zástupců sportovních novinářů, sportovních organizací či Komise pro sport a volný čas Rady Kraje Vysočina. Kromě komise bude i v aktuálním ročníku ankety moci své hlasy přidělit veřejnost prostřednictvím internetového hlasování, které bude probíhat od 6. února do 5. března 2023.

Více informací:

  • Zdeněk Beneš, odbor školství, mládeže a sportu, Krajský úřad Kraje Vysočina
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.