Do ambulancí novoměstské nemocnice se už lidé mohou objednávat i elektronicky

child-1073638Klienti novoměstské nemocnice se nově mohou objednávat do jednotlivých ambulancí prostřednictvím krajského portálu eAmbulance. Mohou si tam buď založit účet, pokud navštěvují ambulance pravidelně, nebo využít jednorázové možnosti objednání.

Zájemci se tak na vyšetření zaregistrují jednoduše z pohodlí domova. Objednají se, kam potřebují, a na den a hodinu, které jim vyhovují. „Objednávkový systém je jednoduchý, většina lidí jej zvládne bez problémů. Pokud však bude mít někdo potíže s objednáním, může zavolat přímo do příslušné ambulance," poradila náměstkyně ošetřovatelské péče Nemocnice Nové Město na Moravě Bohdana Marečková.

Na objednávkový systém se klienti dostanou i přes webové stránky novoměstské nemocnice. V sekci ambulance si najedou na záložku eAmbulance. Zveřejněný odkaz je pak přesměruje přímo na zdravotní portál eAmbulance provozovaný Krajem Vysočina.

Kontaktním a registračním místem pro klienty portálu eAmbulance je centrální recepce Nemocnice Nové Město na Moravě v chirurgickém pavilonu. Její provozní doba je od pondělí do pátku v době od 9 do 16 hodin. V případě jakýchkoliv komplikací lze volat na telefonní číslo 566 801 203.

Helena Zelená Křížová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.