Na radnici přivítali nové občánky

009V sobotu 3. října proběhlo v obřadní síni Městského úřadu Velké Meziříčí vítání nově narozených občánků města Velké Meziříčí a jeho místních částí.

Byly pozvány děti narozené v březnu, dubnu a květnu letošního roku. Starosta města ing. Radovan Necid předal rodičům finanční dar od města ve výši 1.500 Kč pro každé dítě, knížečku s říkadly a maminky našich nejmenších občánků potěšila kytička. Překvapením pro všechny přítomné pak bylo nově secvičené vystoupení dětí z MŠ Sportovní, které si připravily pásmo básní a písní o miminkách. Na závěr měli rodiče možnost nechat se se svými dětmi vyfotit fotografkou paní Bradáčovou a tyto fotografie si můžou zakoupit od čtvrtka 8. října v jejím ateliéru na Novosadech. Rodiče všech dětí udělili souhlas se zveřejněním jmen jejich dětí a fotografií z tohoto vítání.
Další vítání dětí narozených v měsíci červnu, červenci a srpnu 2015 proběhne v sobotu 14. 11. 2015.


Přivítány byly tyto děti:

Teodor Dohnal, Martin Hrazdira, Adam Hutárek, Kristýna Chadimová, Laura Chadimová, Nela Karmazínová, Jan Kolář, Tobias Košut, Petr Láznička, Elen Sekyrová, Matyáš Pešek, Rozálie Lázničková, Eliška Málková, Filip Mejzlík, Jaroslav Melichar, Ondřej Petr Michálek, Štěpánka Mikulášková, Nikol Milotová, Kristýna Muchová, Viktor Novotný, David Pavelec, Tom Peterka, Antonín Prchal, Filip Rouš, Nicol Sedláčková, Kristýna Stodolová, Adam Sýkora, Jakub Vysocký, Dan Odehnal, Nikola Vacková

MěÚ, Martina Bednaříková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.