Klienti Kamélie mají velké plány

Foto Klienti_Domova_Kamélie_Křižanov_se_těší_na_další_společný_rok_1S příchodem nového roku jsou spojeny velké plány klientů Domova Kamélie Křižanov. V lednu se setkali s velkomeziříčským děkanem. Přihlášeni jsou do dalšího ročníku akce Čistá Vysočina a pokračovat bude také jejich spolupráce s místním domovem pro seniory a výchovným ústavem.

V kalendáři již mají zakroužkovanou celou řadu kulturních a sportovních akcí ve městě. Opět budou pravidelně docházet do Jupiter clubu, kde si oblíbili nejen filmové projekce, ale také cestovatelské přednášky. Zapojí se rovněž do dalšího ročníku Měřínské padesátky či projektu Káva od srdce. Rádi také přiloží ruku k dílu. Čeká je jarní brigáda v Zemědělském družstvu Křižanov.

Letos tomu bude už 9 let, kdy Domov Kamélie Křižanov začal ve Velké Meziříčí provozovat sociální službu pro celkem 12 klientů. Jde o chráněné bydlení, jehož dva objekty byly v ulici Za Horou postaveny v rámci procesu transformace zařízení, jehož zřizovatelem je Kraj Vysočina.

Děkujeme všem občanům Velkého Meziříčí za další společný rok a těšíme se, co všechno přinese ten letošní," uzavírá ředitelka Domova Kamélie Křižanov Silvie Tomšíková.

Bc. Marcela Bajerová, vedoucí domácnosti/sociální pracovnice
Domov Kamélie Křižanov

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.