Domácí hospic Vysočina nabízí poradenství zdarma

hospice-4135835Návrat z nemocnice do domácího ošetřování může být pro všechny zúčastněné náročný. I když už se váš blízký těší domů, vás může znepokojovat nejistota, jestli doma vše zvládnete. Chceme vás ujistit – zvládnete. Ale nemusíte na to být sami.

Stane se, že vašemu blízkému vznikne nárok na polohovatelné lůžko, které hradí zdravotní pojišťovna. Do doby, než lůžko obdržíte, ale i s jinými potřebnými pomůckami, vám dokáže pomoci Půjčovna pomůcek Domácího hospice Vysočina. Najdete tam vše od polohovatelných postelí, přes koncentrátory kyslíku, chodítka, či vozíky až po různé stolky a pomůcky na polohování. Pokud nemáte na lůžko přes pojišťovnu nárok, nenecháme vás v tom. Postele a jiné pomůcky půjčujeme i dlouhodobě.

Propuštění blízkého do domácího léčení může znamenat pro některého člena domácnosti zůstat doma a žádat například o dlouhodobé ošetřovné. Na co přesně máte ve své situaci nárok vám poradí Mgr. Blanka Netolická, DiS. ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , 731 604 301). Zavolejte, napište a zeptejte se. Poradenství je zdarma.

Kontakty na půjčovnu pomůcek Domácího hospice Vysočina:
Jiří Zelený
tel.: 722 900 050

Domácí hospic Vysočina, o.p.s.

cenik pujcovna_pomucek_domaci_hospic_vysocina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.