Velikonoční výstava potěšila oči, srdce i hlavu

IMG 0604Tak se zas povedla. Dík za to všem. Těm, co vystavovali, co výstavu připravovali, i těm, co se přišli jen podívat. Hlavním cílem výstavy bylo: potěšit oči, srdce, hlavu.

Jestli to tak pocítili všichni, si tvrdit netroufáme, ale my ten pocit vážně máme. Vidět byla spousta krásných výtvorů. Řada z nich byla vytvořena z materiálu, který obvykle končí v modrých kontejnerech tříděného odpadu – tedy z papíru. Srdce potěšilo, že na té kráse se podílely ruce i hlavy příslušníků nejméně čtyř generací – od prarodičů po pravnoučata. Jak často a v kolika jiných městech se stane, aby se tak smazaly generační rozdíly. To je veliký příslib pro příští léta. Díky pracovníkům Jupiter clubu se podařilo uskutečnit i slíbené a rozhodně roztomilé živé překvapení, které snad potěšilo nejen ty nejmenší.

Že máme od náhodných návštěvníků ze sousedního města příslib spolupráce na vánoční výstavě, je už jen třešinka na dortu.

Ještě jednou díky a na shledanou.

Výbor ČSŽ

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.