Sociální rehabilitace pro lidi se zdravotními problémy: Objevte svůj potenciál!

liga vozickaruHledání nebo změna zaměstnání, pomoc při řešení vhodného bydlení nebo problémů s financemi, podpora v jednání s úřady?

Starosti každodenního života, který navíc komplikuje zdravotní hendikep, pomáhá řešit služba sociální rehabilitace. Lidem z Velkomeziříčska a Bystřicka ji nabízí Liga vozíčkářů.
"Pracujeme s lidmi, kteří mají jakýkoliv zdravotní problém, nemusí sedět na vozíku. Kromě zmíněných stěžejních oblastí je dokážeme naučit práci s počítačem, vaření či péči o domácnost, zkrátka to, co potřebují k samostatnému životu," vyjmenovala Michaela Beranová z Ligy vozíčkářů. Služba sociální rehabilitace však umí mnohem víc, neváhejte konzultovat právě váš konkrétní problém. Takto našlo loni pomoc 23 klientů, kteří například prošli rekvalifikačním kurzem Základy obsluhy osobního počítače.
Pobočka ve Velkém Meziříčí sídlí na adrese:

Novosady 109 (nad Dárky Nedoma) a otevírá svou nabídku vždy v úterý a čtvrtek od 8.00 do 15.00 hodin. V Bystřici nad Pernštejnem je služba poskytována 1x za 14 dní, a to v pátek od 8.30 do 14.00 hodin na Městském úřadě, Příční 405 v zasedací místnosti ve 3. patře (zde jsou vyvěšeny i přesné termíny konzultačních hodin).
Před schůzkou prosím vždy kontaktujte sociální pracovnici poboček Mgr. Bc. Michaelu Beranovou (tel.: 725 104 848, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), která se s vámi domluví na konkrétním termínu a čase schůzky. Předejdete tak možnosti, že ji nezastihnete kvůli práci v terénu.
"Věříme, že každý má svůj potenciál. Objevte ho s Ligou vozíčkářů a změňte svůj život k lepšímu," zve na závěr Michaela Beranová.

-mb-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.