Velké Meziříčí se o prvním jarním víkendu stane centrem skautského dění

phoca thumb_l_dsc03823O víkendu 24.-26. 3. 2017 se bude ve Velkém Meziříčí konat XV. Valný sněm Junáka - českého skauta, na který se sjede přes 600 skautů a skautek z celé České republiky. Valný sněm se koná jednou za tři roky a cílem tohoto setkání je rozhodnout o dalším směřování organizace a volba zástupců do jejího vedení na následující období. Součástí setkání bude také doprovodný program v centru města, který je kromě účastníků sněmu určen také vám, odvážným kolemjdoucím z řad veřejnosti.

Náměstí Velkého Meziříčí se promění v tábor, na kterém nebudou chybět stany ani vlajkový stožár. Sami si budete moci vyzkoušet některé z táborových aktivit a čekat vás budou také různé zábavné hry a soutěže.

Samotné účastníky čeká kromě hlavního programu také doprovodný program, při kterém si budou moci nejen odpočinout a rozjímat, ale také rozšířit si své vědomosti či se budou moci trochu rozproudit při noční adrenalinové hře.

LOGO VSJ_2017Moc nás těší, že se takto významná událost bude konat právě u nás, ve Velkém Meziříčí. Již od slunného léta pracujeme na programu a tvorbě zázemí pro účastníky sněmu. Pevně věříme, že se akce stane příjemným zpestřením i pro vás, naše spoluobčany. Budeme rádi, pokud nám budete držet palce a současně u vás nalezneme pochopení pro to, že naše náměstíčko o prvním jarním víkendu změní svůj běžný chod a bude se hemžit skauty z celé České republiky. Srdečné díky. A budeme velmi rádi, pokud se za námi při této příležitosti zastavíte a dozvíte se o nás a naší organizaci více. 

Skauti z Velkého Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.