Soutěžte o vstupenky na galavečer akce Sympaťák Vysočiny

13511976 1037626196306042_5148329714299323150_nSoutěžte v námi o volný vstup na galavečer druhého ročníku soutěže Sympaťák Vysočiny, který proběhne 26. května v Jupiter clubu.

Soutěžní otázka zní: Kde proběhlo loňské finále soutěže Sympaťák Vysočiny?

Své odpovědi posílejte poštou na adresu Jupiter clubu, Náměstí 17, 594 01 Velké Meziříčí, nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. dubna 2017. Ze správných odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří od nás dostanou po dvou vstupenkách.

Plakaz-Symp 0jgky9erSympaťák Vysočiny je celorepubliková soutěž pro muže od 17 let, kterou pořádá umělecká agentura Victoria Agency již druhým rokem. Nejde v ní o krásu, ale o sympatie a vtip. Z přihlášených vybere porota, jejímž předsedou bude opět velkomeziříčský starosta Radovan Necid, dvanáct finalistů, kteří se předvedou divákům na galavečeru v Jupiter clubu.

Celým večerem provede moderátorka Nikol Prokešová.
Hlavní host večera: Revival Elvis Presley
Doprovodný program: Muzikálové a tanenční company, Fashion show Victoria Agency a mnoho dalších překvapení

Loňského Sympaťáka Vysočiny vyhrál David Augustin z Třebíče, třetí se umístil Martin Knecht z Velkého Meziříčí. Soutěž sledovalo 500 diváků.

 

I vy můžete letošnímu, dle vašeho názoru, největšímu sympaťákovi poslat svůj hlas - hlasování ZDE. Ani letos mezi soutěžícími nechybí účastžník z Velkého Meziříčí.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.