Skauti pořádají XVIII. ročník Memoriálu Bedřicha Krejčího

skauti stenaJiž po 18. pořádají velkomeziříčští skauti Memoriál Bedřicha Krejčího, tentokrát za podpory grantového programu Zdravé město – Město Velké Meziříčí. Ještě jste o něm neslyšeli? Tak teď je ta pravá chvíle ho zkusit na vlastní kůži. Přijďte! Budeme se na Vás moc těšit!

 

Tradice memoriálu vznikla k uctění památky prof. Bedřicha Krejčího. Profesor byl velkomeziříčský rodák, učil na místním gymnáziu a jeho, pro skauty největší zásluhou, bylo založení a vedení jednoho z našich oddílů. Byl věrný své zemi, a proto se bohužel stal v roce 1945 obětí okupace a pochodu smrti.

Již od svého prvního ročníku je memoriál určen veřejnosti, které nabízí možnost zažít něco nového a je příležitostí k seznámení se s místními skauty a s programovou náplní skautské organizace. Účastníci memoriálu budou putovat po různých stanovištích, na kterých je budou čekat zajímavé úkoly.

Akce se bude konat v sobotu 10. června 2017 od 8:30 hodin, sraz u skautské klubovny „baráček“ (Fajtův kopec 607, Velké Meziříčí). Zváni jsou všechny holky a kluci ve věku 6-14 let a také jejich rodiče a blízcí příbuzní, pro které je určena speciální kategorie „veteráni“. S sebou si vezměte vhodné oblečení, pokrývku hlavy, pití, svačinu, pláštěnku, startovné 10 Kč, dobrou náladu a skauti navíc KPZ a kroj. Plánované ukončení akce je v 17 hodin. V případě potřeby kontaktujte Prachyho na tel. č. 736 622 428.

Těší se na Vás skauti a skautky z Velkého Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.