Rozhledna na Fajtově kopci se zapojila do ankety o nejoblíbenější rozhlednu

fajtuv kopecŠestá část seriálu anket o oblíbenou rozhlednu se týká rozhleden v Libereckém kraji a Kraji Vysočina, mimo jiné tedy i rozhledny na Fajtově kopci. Hlasování je celoroční, každá etapa zahrnuje jiné kraje. Rozhledna s nejvyšším počtem hlasů postoupí do závěrečného kola o nejoblíbenější rozhlednu ČR.

Jak můžete hlasovat? Pouze elektronicky na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , přičemž se počítá jen jeden hlas z jedné e-mailové adresy. Tři vylosovaní účastníci z každého kola obdrží publikaci o pražských věžích a vyhlídkách.

Při hlasování uveďte buď název rozhledny, nebo číslo uvedené v seznamu konkrétních rozhleden na webových stránkách. Fotografie rozhleden najdete na http://rozhledny.webzdarma.cz/liberecky.htm a http://rozhledny.webzdarma.cz/vysocina.htm. Seznam rozhleden je řazen dle stáří rozhledny a slouží jako pomůcka. Hlasuje se pouze o klasických rozhlednách toho daného regionu. V Libereckém kraji je zařazeno 27 rozhledem, v Kraji Vysočina 15. Své hlasy posílejte do 30. července.

Jaroslav Fábera

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.